Tast d’esperanto a Subirats

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES: 


* 9.15h – Passejada i visita guiada al Jaciment del Puig del Cocodril. Gaudeix de l’entorn del Castell de Subirats i la visita comentada al jaciment del Puig del Cocodril. Sortida a peu de l’aparcament del Castell de Subirats. Durada: 2 hores. Distància: 3 Km. Desnivell: 298 m. Activitat apte per a tots els públics (mínim 10 participants). Preu: 5 € (inclou guia local, visita al jaciment i assegurança).

* 10 a 14h – Servei de lloguer de bicicletes. Vine en tren i agafa una bicicleta per circular de manera sostenible per les rutes enoculturals de Subirats. Entrega i recollida de la bicicleta a l’estació de tren de Lavern (EnoBiCiNGPENEDÈS). Et guardem la bici a la fira (carpa Bikemotions). Col·labora: Bikemotions, EnoBiCiNGPENEDÈS i Renfe Rodalies. Preus promocionals amb el 50% de descompte pel servei/transfer d’anada i tornada en l’horari convingut: bici convencional, 5€ i bici elèctrica, 10€.

* 12h – Tast guiat de vins blancs elaborats per cellers de Subirats a càrrec de l’enòleg Lluís Ràfols. Col·labora: Canals & Casanovas; Carles de Lavern i Celler Esteve i Gibert Viticultors. Col·laboració especial de l’alumnat del PFI La Forquilla. Durada: 50 minuts. Preu: 6 euros.

12.30h – Tastar l’esperanto. Taller pràctic d’esperanto per comprendre com és la llengua i com funciona a càrrec de l’Associació Catalana d’Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio. Al Museu d’Esperanto de Subirats. Durada: 50 minuts. Activitat gratuïta.

* 13 h – Tast guiat d’escumosos elaborats per cellers de Subirats a càrrec de l’enòleg Lluís Ràfols. Col·labora: Casa Ravella; Finca la Font de Jui i Caves Ventura Soler. Col·laboració especial de l’alumnat del PFI La Forquilla. Durada: 50 minuts. Preu: 6 euros.

Font: Ajuntament de Subirats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s