Vols participar en el projecte?

Nota: la informació sobre el projecte en totes les seves vessants està en règim de suspensió provisional, en cas de requeriment es procurarà contactar amb persones o entitats que us puguin atendre de forma alternativa

NI TRADUKAS és un projecte en fase inicial i que dona la benvinguda a qualsevol mena de suport i col·laboració. Si estàs interessat en participar en el seu desenvolupament i vols ser-ne també protagonista, les possibilitats són diverses. Pots formar part del futur equip en funció de les teves habilitats i preferències:

Nous traductors: si vols compartir treball amb els llengües que oferim o bé vols proposar traduccions des d’altres llengües encara no incorporades.

Assessorament informàtic: a NI TRADUKAS el tema informàtic és essencial, tota ajuda és poca donat l’enorme quantitat de possibilitats, tant les que és puguin oferir des de nosaltres com pel que fa als requeriments dels futurs usuaris.

Correctors: les revisions són una part important en qualsevol empresa, més encara quan es tracta d’un projecte tan relacionat amb les llengües com és el nostre. Si disposes de temps per llegir les novetats de NI TRADUKAS abans de ser publicades serà fantàstic.

Aportacions logístiques: si vols oferir un espai per a reunions, un vehicle per a ocasions puntuals (quan es sol·liciti un conferenciant o dinamitzador en algún lloc, per exemple).

Difusió: si estàs habituat a les xarxes socials i/o als mitjans de comunicació tradicionals i creus que pots donar a conèixer NI TRADUKAS, enviant notes, circulars, articles, notícies, etc.

Mecenatge: si simpatitzes amb el projecte però  no et pots comprometre per falta de temps o altres motius i tanmateix desitges ajudar en les despeses del projecte durant aquesta primera fase. El compte per a qualsevol donació és 1491 0001 24 2088935727.

Per les característiques del projecte, encara no és possible establir possibles remuneracions futures però, en qualsevol cas, seràn sempre consensuades amb tots els integrants de l’equip.  També en equip es decidiran les fórmules de presència jurídiques i legals que puguin ser requerides.

Per a qualsevol suggeriment o consulta em pots escriure a k.berga(a)gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s